Ontdek ons innovatieve weegsysteem voor uw minishovel

Wanneer u werkt met een minishovel, is het essentieel om precies te weten hoeveel u aan het laden of lossen bent. Dit is bijna onmogelijk zonder een weegsysteem. Golstein biedt een innovatief weegsysteem voor uw minishovel dat u in real-time de juiste informatie geeft. Hierdoor bespaart u tijd en geld doordat u in één keer de juiste hoeveelheid kunt laden, lossen of mengen. Ons weegsysteem maakt het wegen en mengen van producten eenvoudig en efficiënt. Wij bieden uitgebreide service en kunnen altijd het product ontwikkelen dat u nodig heeft. Ontdek hoe het werkt.

Een weegsysteem voor uw minishovel: waarom?

Wanneer u met een minishovel werkt, is het van groot belang om precies te weten hoeveel u aan het laden of lossen bent. Dit is bijna onmogelijk zonder een weegsysteem. Als u bijvoorbeeld wilt weten hoeveel gewicht de laadschop met mais heeft, hoeveel het geladen zand weegt of hoeveel een hele vracht weegt, dan is ons on-board weegsysteem precies wat u nodig heeft. U hoeft niet langer te twijfelen, want u krijgt direct in real-time de juiste informatie. Hierdoor bespaart u veel tijd en geld, omdat u nu in één keer de juiste hoeveelheid kunt laden, lossen of mengen. Ontdek meer over ons innovatieve weegsysteem voor uw minishovel.

De innovatieve weegsystemen van Golstein

Met ons weegsysteem voor de minishovel wordt het wegen en mengen van inkomende of uitgaande producten een fluitje van een cent. Tijdens het heffen van de lading wordt de druk in de hefcilinder gemeten, waarna het gewicht in real-time wordt berekend en weergegeven op het display. Door deze dynamische manier van wegen zult u nooit meer tijd verliezen. De mogelijkheden van ons weegsysteem voor de minishovel zijn eindeloos. Het is mogelijk om klanten of producten aan de gegevens te koppelen en verbinding te maken met een printer voor het afdrukken van gegevens. Ook is het overdragen van gegevens mogelijk. Met ons weegsysteem kunt u veel efficiënter werken.

U kunt rekenen op uitgebreide service

In ons assortiment vindt u verschillende betrouwbare weegsystemen van RDS Electronics. Van eenvoudige weegsystemen met enkel een gewichtsaanduiding tot geavanceerde en ijkwaardige weegsystemen met diverse dataopslag- en koppelingsmogelijkheden, alles kan geregeld worden. Golstein is een familiebedrijf met passie voor dit vak. Wij ontwikkelen, fabriceren en leveren onze systemen zelf. Daarom kunnen wij altijd het product ontwikkelen wat u nodig heeft. Wij staan altijd voor u klaar en bieden langetermijngarantie. Bovendien profiteert u van onze service. Is uw weegsysteem defect? Geen enkel probleem, wij sturen een servicebus bij u langs!

Neem contact op

Is ons innovatieve weegsysteem dé oplossing die u zoekt voor uw minishovel? Kom gerust langs om alle mogelijkheden te bespreken. Naast weegsystemen kunt u ook bij ons terecht voor kantelbeveiliging voor kippers en ons bandenspanning controlesysteem. Onze specialisten staan klaar om u te woord te staan en zorgen voor een passende oplossing voor uw situatie. Neem gerust contact op via het contactformulier, e-mail of telefoon.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Brochure ontvangen?

  • Ruim 1.000 mensen gingen u voor
  • Geen spam, beloofd

Bij Golstein staat klanttevredenheid centraal

Wij nemen alle tijd die nodig is om u van passende informatie te voorzien. Meer weten? Neem contact op met Bert via 31 (0)488 - 440755.

Direct contact Onze aanpak