Lichte bedrijfswagen met open laadbak

Lichte bedrijfswagens, met open laadbak / pick-up

Heeft u – ondanks een relatief hoog eigen gewicht – zorgen dat u maximaal laadt op uw pick-up? Dat is best een uitdaging – zeker zonder hulpmiddelen. De kans op overladen – hetzij op het totaalgewicht of per as – is groot. Het brengt risico’s met zich mee wanneer uw wagen overladen is. In de wet is vastgelegd wat uw maximale gewicht mag zijn – zowel totaal als per as.

Verantwoordelijkheid voor veiligheid

De ruimte is vaak het probleem niet, maar het soortelijk gewicht wel. Wilt u binnen de wettelijke grenzen uw voertuig maximaal benutten? Met een systeem van Golstein weet u wat uw bedrijfswagen weegt – zowel totaal als per as. Daarbij kunt u het risico op boetes verkleinen.

Door te laden binnen de wettelijke grenzen neemt u uw verantwoordelijkheid voor de veiligheid van uw medewerkers en zijn medeweggebruikers. Bovendien voorkomt u discussies met de verzekerende partij die eventueel kan ontstaan wanneer een ongeval plaatsvindt op het moment dat het voertuig overladen is.

Met een aslast weegsysteem van Golstein geeft u uw medewerkers een tool waarmee zij binnen de wettelijke grenzen kunnen laden en het voertuig optimaal kunnen benutten.

Brochure ontvangen?

  • Ruim 1.000 mensen gingen u voor
  • Geen spam, beloofd

Bij Golstein staat klanttevredenheid centraal

Wij nemen alle tijd die nodig is om u van passende informatie te voorzien. Meer weten? Neem contact op met Bert via 31 (0)488 - 440755.

Direct contact Onze aanpak