Kipper met kraan

Kipper met kraan

Knijpertje hier, knijpertje daar: voor u het weet, bent u overladen – hetzij per as of op het totaalgewicht. Of wilt u weten hoeveel u per locatie inneemt? Of per locatie lost? De mogelijkheden zijn legio met een truck en kraan. Een draadloos aslast weegsysteem is dan heel praktisch, zodat u weet wat u doet. Hierdoor weet u namelijk wat u laad en wat u lost.

Benut het totale laadvermogen

De handheld heeft u bij zich wanneer u de kraan bedient. U hoeft niet heen en weer naar de cabine. Met losgestorte goederen blijft het heel lastig om goed in te schatten wat het werkelijke gewicht is. En gewicht blijft een factor van belang: niet teveel en niet te weinig. Met dit systeem kunt u uw truck en kraan goed benutten – alsmede de aslasten en het totaal laadvermogen. Daarnaast kunnen wij ook systemen leveren op blad geveerde trucks of een combinatie van luchtvering met bladvering.

Wilt u direct een printbon kunnen maken? Onze weegsystemen zijn leverbaar met printoptie en printer. Let wel: dit is geen ijkwaardig systeem, maar wel een heel nauwkeurig systeem.

Brochure ontvangen?

  • Ruim 1.000 mensen gingen u voor
  • Geen spam, beloofd

Bij Golstein staat klanttevredenheid centraal

Wij nemen alle tijd die nodig is om u van passende informatie te voorzien. Meer weten? Neem contact op met Bert via 31 (0)488 - 440755.

Direct contact Onze aanpak