Over ons

Golstein Weegsystemen is een echt familiebedrijf.

We zijn gevestigd in Dodewaard, liggend in het centrum van Nederland. Van hieruit ontwikkelen, fabriceren en leveren wij de diverse systemen.

Een breed aanbod voor vrijwel ieder type voortuig

De aslast weegsystemen, aslast indicators voor zowel lichte als zware bedrijfswagens en de weegsystemen voor landbouwvoertuigen worden in eigen huis gefabriceerd, evenals specifieke klantoplossingen. De weegsystemen voor wielladers, verreikers en overslagkranen zijn van het merk RDS Electronics. Daarnaast zijn we verdeler van de systemen van VPG Weighing Systems. Dit zijn weegsystemen voor lichte en zware bedrijfswagens. Ook leveren we een innovatief bandenspanningscontrolesysteem.

Familiebedrijf met passie voor het vak

Als ondernemer bent u dagelijks met rendement bezig. Het is onze passie om u de juiste tools te bieden waarmee u uw rendement kunt verhogen. We bieden tools met meerwaarde om bijvoorbeeld de payload te maximaliseren en nog efficiƫnter te werken.

Ons team

Jaco

Bert

Geert

Werken bij Golstein!

Ben je klantvriendelijk? Lijkt het je leuk om in een klein bedrijf met persoonlijke werksfeer te werken? Bekijk onze actuele vacatures hieronder.

Brochure ontvangen?

  • Ruim 1.000 mensen gingen u voor
  • Geen spam, beloofd

Bij Golstein staat klanttevredenheid centraal

Wij nemen alle tijd die nodig is om u van passende informatie te voorzien. Meer weten? Neem contact op met Bert via 31 (0)488 - 440755.

Direct contact Onze aanpak