Getrokken landbouwvoertuigen

Getrokken landbouwvoertuigen

Wilt u weten wat u van uw land haalt? Of weten wat u wegbrengt? Er kunnen diverse redenen zijn waarom u het gewicht wilt weten van uw kipper, container carrier, silagewagen, meststrooier of opraapwagen. Met een weegsysteem van Golstein weet u precies hoeveel u vervoert.

Sensoren op de dissel en de assen

Met een meting middels sensoren op de dissel en de veercilinders van de assen bent u verzekerd van een correcte, nauwkeurige weging. De draadloze handheld geeft alle informatie overzichtelijk op een scherm in de tractor of elders rondom het voertuig.

Wilt u een printbon maken? Geen probleem. Dan leveren we er direct een printer erbij. Wilt u gewichten opslaan om later beschikbaar te hebben? Ook geen probleem. Alle opgeslagen gewichten kunnen met een datum en tijdstip achteraf gedownload worden.

Het gemeten gewicht wordt real-time weergegeven op het display van de draadloze handheld, zodat u te allen tijde controle hebt over het gewicht – in de trekker, maar ook daarbuiten. Daarnaast kunt u het gewicht opslaan en later downloaden om eventueel verder te verwerken.

Toepasbare producten

Aslast weegsysteem

Enkele voorbeeld toepassingen

Brochure ontvangen?

  • Ruim 1.000 mensen gingen u voor
  • Geen spam, beloofd

Bij Golstein staat klanttevredenheid centraal

Wij nemen alle tijd die nodig is om u van passende informatie te voorzien. Meer weten? Neem contact op met Bert via 31 (0)488 - 440755.

Direct contact Onze aanpak