Aanpak

De aanpak van Golstein: 100% ontzorgen

Wat zijn uw wensen en welk doel heeft u daarmee voor ogen? Dat proberen we als eerste samen met u helder te maken. Hoe meer wensen, hoe leuker we het vinden. Kom maar op! Dat geeft ons namelijk de kans met u mee te denken om u het juiste systeem aan te bieden. Wat is uw doel met een eventuele aanschaf? Wat verwacht u ervan? Kunnen wij bieden wat u verwacht? Kan dat op uw voertuig of machine? Ook wanneer we dat niet kunnen, hoort u dat van ons.

 

Ontwikkeling

Golstein levert een breed scala aan producten, toepasbaar op vrijwel alle voertuigen. Wanneer iets niet standaard leverbaar is, maken we de afweging of we dat gaan ontwikkelen. We hebben dat al met diverse systemen gedaan en hier de nodige ervaring in opgebouwd.

Installatie

Na de aanschaf van een systeem komt natuurlijk de vraag: ‘Wie gaat het installeren, en waar?’ Daar kunnen we snel antwoord op geven. Dat verzorgen wij namelijk graag voor u op locatie. Over het algemeen is het goedkoper als wij met de serviceauto naar u toekomen, dan wanneer u naar ons komt. Al behoort dat uiteraard ook tot de mogelijkheden. We beschikken over een werkplaats waar indien nodig een complete vrachtwagencombinatie naar binnen kan.

Training

Gaat het om meer systemen en beschikt u over een eigen werkplaats en monteurs, dan kunt u zeker de afweging maken om de systemen zelf te installeren. Om er zeker van te zijn dat uw monteurs dit op de juiste manier doen, komen we graag een eerste systeem samen met uw monteurs installeren. Zo kunnen we overdragen wat belangrijk is bij de installatie. Uiteraard zijn er ook goede installatie-instructies beschikbaar.

Service

Wij leveren kwalitatief degelijke en betrouwbare systemen. Dat komt ook tot uitdrukking in de lange garantietermijn. Mocht het onverhoopt toch zo zijn dat er een defect ontstaat, dan willen we dat graag snel en vakkundig oplossen. Eerst proberen we telefonisch helder te krijgen wat er aan de hand is. Daarna overleggen we met u over de aanpak. U wilt tenslotte zo min mogelijk onnodige stilstand.

Mocht het nodig zijn dat wij ter plaatse komen, dan hebben we hiervoor meerdere goed uitgeruste servicebussen tot onze beschikking.

Klanten aan het woord

Inmiddels hebben we in de loop der jaren al meer dan 100 systemen aangeschaft bij Golstein. Het feit dat het systeem draadloos is en je onbeperkt kunt koppelen en wisselen van opleggers maakt het tot een gebruiksvriendelijk systeem. En het is ook een nauwkeurig systeem. Het werkt naar tevredenheid. Onze chauffeurs zouden niet meer zonder kunnen. Ook de communicatie met Golstein verloopt plezierig en als het een keer nodig is dan geven ze goede service.

Kees Kortlever

-- Zijderlaan Stolwijk

Brochure ontvangen?

  • Ruim 1.000 mensen gingen u voor
  • Geen spam, beloofd

Bij Golstein staat klanttevredenheid centraal

Wij nemen alle tijd die nodig is om u van passende informatie te voorzien. Meer weten? Neem contact op met Bert via 31 (0)488 - 440755.

Direct contact Onze aanpak