Trekker met silo oplegger

Het gemak van een aslast weegsysteem

U krijgt de opdracht om 33 ton mineralen te laden bij silo 23. Laadt u te veel, dan moet u terugblazen. Laadt u te weinig, dan moet u bijladen. Ongetwijfeld kent u dit soort voorbeelden uit uw eigen werk. Hoe pakt u dat aan?

Wanneer u te weinig laadt en bij moet laden, dan kost dat extra tijd. Bovendien loopt u het risico om weer in een wachtrij te komen. Wanneer u teveel laadt, is uw opdrachtgever daar ook niet blij mee. Het teruggeblazen product is niet meer bruikbaar in dezelfde kwaliteitscategorie. En ook dit kost (veel) extra tijd.

Om deze opdracht dus goed en nauwkeurig uit te kunnen voeren, zou een nauwkeurig aslast weegsysteem handig zijn.

Draadloos en nauwkeurig aslast weegsysteem

Tijdens het laden van een silotrailer bevindt u zich vaak boven bij het mangat om het laadproces te bedienen en te sturen. Dan zou het handig zijn als u daar het gewicht kunt volgen. Dan kunt u nog sneller en nauwkeuriger sturen op het juiste gewicht.

Golstein biedt hiervoor een draadloos en nauwkeurig aslast weegsysteem waarmee u in staat bent om dit soort opdrachten zonder tijdverlies uit te voeren. En – minstens zo belangrijk – met het juiste en/of maximale gewicht, zodat ook dat plaatje klopt en u maximaal rendement kunt maken.

Wilt u snel een berekening maken of een systeem mogelijk ook voor u extra rendement op kan leveren? Gebruik dan het bijgaande rekenprogramma. Daarmee kunt u snel en eenvoudig inzicht krijgen in het eventuele voordeel.

Brochure ontvangen?

  • Ruim 1.000 mensen gingen u voor
  • Geen spam, beloofd

Bij Golstein staat klanttevredenheid centraal

Wij nemen alle tijd die nodig is om u van passende informatie te voorzien. Meer weten? Neem contact op met Bert via 31 (0)488 - 440755.

Direct contact Onze aanpak