Lichte bedrijfswagens

Lichte bedrijfswagens met gesloten laadruimte

Toch wel handig om van alles bij u te hebben in de serviceauto. Grijpt u niet gauw mis. En natuurlijk is dat ook zo. Tegelijkertijd kan het zo zijn dat uw auto in de loop der tijd veel zwaarder is geworden. En misschien wel té zwaar.

Voorkom het risico van overbelading

Laadt u pakketten, dan wilt u natuurlijk uw laadruimte optimaal benutten, maar het kan dan best zijn dat uw voertuig veel te zwaar is geworden. Het geeft risico’s wanneer uw auto overladen is. In de wet is vastgelegd wat uw maximale gewicht mag zijn – zowel totaal als per as. Enig idee hoeveel u weegt met uw bestelwagen/lichte bedrijfswagen? Totaal en per as?

Met een systeem van Golstein weet u wat uw bedrijfsauto weegt zowel totaal als per as. Het totaalgewicht kan bijvoorbeeld nog binnen de wettelijke grens zijn, maar ondertussen kan uw achteras flink overladen zijn met alle risico’s van dien. Door te laden binnen de wettelijke grenzen neemt u uw verantwoordelijkheid voor de veiligheid van uw chauffeurs en zijn medeweggebruikers. Bovendien voorkomt u boetes voor overladen en discussies met verzekeraars over het al dan niet uitkeren bij schade of persoonlijk letsel.

Met een aslast weegsysteem weet u dat uw voertuig goed benut wordt binnen wettelijke grenzen.

Brochure ontvangen?

  • Ruim 1.000 mensen gingen u voor
  • Geen spam, beloofd

Bij Golstein staat klanttevredenheid centraal

Wij nemen alle tijd die nodig is om u van passende informatie te voorzien. Meer weten? Neem contact op met Bert via 31 (0)488 - 440755.

Direct contact Onze aanpak