Kantelbeveiliging voor kippers

Kies voor veiligheid

Door een ondergrond die toch wat minder stabiel is dan verwacht of lading die maar gedeeltelijk los komt tijdens het kippen kan de kipper gaan kantelen. Het gebeurt voor je er erg in hebt. En het heeft doorgaans grote impact op betrokkenen.

Golstein biedt een nieuw en uniek veiligheidssysteem voor kippers. Onze kantelbeveiliging helpt voorkomen dat kippers omvallen tijdens het kippen. Geeft meer zekerheid en gemoedsrust aan zowel chauffeur als uitvoerder. Bent u geïnteresseerd of wilt u meer weten over ons innovatieve en veilige systeem voor kippers? Neem gerust contact met ons op om meer informatie aan te vragen over onze kantelbeveiliging voor kippers.

Ons kantelbeveiliging systeem

Het systeem werkt in meerdere fasen. Tijdens het achteruitrijden zie je of je in beginsel veilig kunt gaan kippen op basis van de actuele scheefstand. Wanneer er tijdens het kippen concreet risico op omvallen is en de kipper daadwerkelijk om dreigt te vallen, geeft het systeem een alarm signaal of laat direct de bak zakken.

Dit systeem ‘ziet’ het eerder dan jij als het fout dreigt te gaan en geeft direct een alarmmelding en/of handelt voor je er zelf over denkt. Want ook hier telt elke seconde.

Passende oplossingen voor...

Mijnbouwtrucks

Mijnbouwtrucks

Kippers meerassig

Kippers meerassig

Kipper met kraan

Kipper met kraan

Getrokken landbouw<wbr>voertuigen

Getrokken landbouwvoertuigen

Motorwagen met aanhangwagen

Motorwagen met aanhangwagen

Wiellader

Wiellader

Overslagkraan

Overslagkraan

Verreiker

Verreiker

Minishovel

Minishovel

Trekker met silo oplegger

Trekker met silo oplegger

Trekker met oplegger (kipper, walking floor)

Trekker met oplegger (kipper, walking floor)

Lichte bedrijfswagens

Lichte bedrijfswagens

Lichte bedrijfswagen met open laadbak

Lichte bedrijfswagen met open laadbak

Klanten aan het woord

Wij hebben diverse kippers en walking floors uitgerust met het draadloze aslast weegsysteem. Met als doel dat er iedere vracht maximaal wordt geladen binnen wettelijke grenzen. Je wilt niet met te weinig rijden, maar ook niet met teveel. Het werkt goed. Het is een praktisch en nauwkeurig systeem. Wij zijn er heel tevreden over!

Wagenparkbeheerder

-- Jan Bakker Transport Hattemerbroek

Brochure ontvangen?

  • Ruim 1.000 mensen gingen u voor
  • Geen spam, beloofd

Bij Golstein staat klanttevredenheid centraal

Wij nemen alle tijd die nodig is om u van passende informatie te voorzien. Meer weten? Neem contact op met Bert via 31 (0)488 - 440755.

Direct contact Onze aanpak