Mijnbouwtrucks

Mijnbouwtrucks

Op welke manier zou u het laadvermogen van uw mijnbouwtruck maximaal kunnen benutten zonder dat dit tot mechanische defecten leidt? Door maximaal binnen de technische grenzen te laden heeft u minimale stilstand en maximale productie. En u kunt uw voertuig dan optimaal benutten. Welke tool heeft u daarvoor nodig? Het aslast weegsysteem van Golstein!

Meting kunnen gedaan worden op bladgeveerde, hydraulisch geveerde en luchtgeveerde assen of een combinatie daarvan. Met dit aslast weegsysteem heeft u (draadloos) een overzicht van het voertcuig, de aslasten en het totaalgewicht, zodat u kunt sturen op een juiste en maximale belading. Behalve met de draadloze handheld kunnen we de truck ook voorzien van LED indicators die de beladingsgraad visualiseren. Wilt u de dag- en weekproductie kunnen volgen? Ons systeem heeft zowel digitale als analoge uitgangen beschikbaar.

Laat u vrijblijvend informeren over de mogelijkheden!

Brochure ontvangen?

  • Ruim 1.000 mensen gingen u voor
  • Geen spam, beloofd

Bij Golstein staat klanttevredenheid centraal

Wij nemen alle tijd die nodig is om u van passende informatie te voorzien. Meer weten? Neem contact op met Bert via 31 (0)488 - 440755.

Direct contact Onze aanpak