Innovatief on-board weegsysteem voor uw wiellader

Zoekt u een manier om een stuk efficiënter te werk te gaan met uw wiellader? Zoek dan niet verder en schaf ons innovatieve weegsysteem aan. Ons systeem weegt real-time en dynamisch waardoor u direct de gegevens op de display af kunt lezen terwijl u aan het werk bent. Voortaan kunt u in één keer de juiste hoeveelheid laden of lossen. De gegevens kunnen geprint worden als bon of direct overgedragen worden. Bent u benieuwd hoe het precies werkt? Lees dan verder en ontdek hoe Golstein voor u klaar staat.

Bespaar tijd en geld

Wanneer u met de wiellader aan het werk bent is het belangrijk om in één keer de juiste hoeveelheid in een voertuig te laden. Dit kan soms een lastige klus zijn. Met ons innovatieve weegsysteem is dit verleden tijd. Met het handige on-board weegsysteem weegt u in real-time hoeveel er geladen of gelost wordt. Dit leest u direct af op het display terwijl u aan het werk bent. Op deze manier zult u geen tijd en geld meer verliezen. Bovendien zorgt ons handige systeem ervoor dat u over veel meer gegevens beschikt. Lees snel verder om meer te ontdekken over ons weegsysteem voor de wiellader.

Real-time weegsysteem voor uw wiellader

Ons weegsysteem voor uw wiellader zal goed van pas komen bij het laden en lossen van voertuigen. U weet direct hoeveel product u laadt en lost. Stel u eens voor hoeveel efficiënter u te werk zou kunnen gaan! Het weegsysteem weegt tijdens de hefbeweging de druk in de hefcilinder. Daarmee wordt het real-time gewicht berekend. Dankzij dynamisch wegen kunt u snel werken. De gemeten gegevens kunt u eenvoudig koppelen aan producten en/of klanten. Direct een printbon maken of de gegevensoverdracht doen is ook mogelijk. Voor iedere wiellader hebben wij het perfecte weegsysteem.

Wij ontzorgen u graag

Bij Golstein staan wij klaar om u te ontzorgen tijdens het hele proces. Geef uw wensen aan ons door, dan gaan wij aan de slag. Wanneer het weegsysteem van uw wensen nog niet bestaat gaan wij dat simpelweg ontwikkelen. Het ontwikkelen, fabriceren en leveren doen wij vanuit onze vestiging in het midden van Nederland. Het weegsysteem voor uw wiellader komen wij graag voor u installeren. Ook daarna blijven wij u ontzorgen. Wanneer het systeem defect is sturen wij één van onze servicebussen om het probleem op te lossen. U begrijpt wel dat wij veel tevreden klanten hebben. Het is onze passie om u de juiste tools te bieden om uw rendement te verhogen. Ons familiebedrijf staat altijd voor u klaar!

Profiteer van onze service

Onze specialisten staan klaar om een passende oplossing voor u te vinden. Een weegsysteem wat past bij uw wiellader en uw werk. Kom gerust bij ons langs om al uw wensen te bespreken. Voor u het weet profiteert u van een innovatief weegsysteem. Al snel zult u tijd en geld gaan besparen. Heeft u vragen of interesse? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier, e-mail of telefoon. Wij kijken uit naar uw bericht.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Brochure ontvangen?

  • Ruim 1.000 mensen gingen u voor
  • Geen spam, beloofd

Bij Golstein staat klanttevredenheid centraal

Wij nemen alle tijd die nodig is om u van passende informatie te voorzien. Meer weten? Neem contact op met Bert via 31 (0)488 - 440755.

Direct contact Onze aanpak