Weegsysteem voor uw verreiker nodig? Lees alles over ons on-board weegsysteem

Bent u vaak aan het werk met de verreiker en wilt u dit efficiënter aanpakken? Dan komt ons on-board weegsysteem goed van pas! Weeg real-time het gewicht van uw lading en bekijk alle gegevens op de display. U kunt nu in één keer de juiste hoeveelheid laden, lossen of mengen. Dit zal u veel tijd en geld besparen. Nieuwsgierig naar ons innovatieve weegsysteem? Lees verder en ontdek de mogelijkheden. Bij Golstein ontzorgen wij u graag.

De innovatieve oplossing die u zoekt

Wanneer u met de verreiker aan het werk gaat is het belangrijk om precies te weten hoeveel u laad of lost. Zonder weegsysteem is dit vrijwel onmogelijk. Wilt u precies weten hoeveel die laadschop met mais weegt? Hoeveel de balen stro wegen? Hoeveel een vracht weegt? Dan is ons on-board weegsysteem precies wat u zoekt. Geen vragen meer, maar direct in real-time de juiste informatie. Dit zal u veel tijd en geld besparen aangezien u nu in één keer de juiste hoeveelheid kunt laden, lossen of mengen. Ontdek meer over ons innovatieve weegsysteem voor uw verreiker.

On-board weegsysteem voor uw verreiker

Ingaande of uitgaande producten wegen en mengsels maken wordt eenvoudig dankzij ons weegsysteem voor de verreiker. Tijdens de hefbeweging wordt de druk in de hefcilinder gemeten. Daarna wordt real-time het gewicht berekend en getoond op het display. Dankzij de dynamische manier van wegen zult u nooit meer tijd verliezen. De mogelijkheden van ons weegsysteem voor de verreiker zijn eindeloos. Koppel klanten of producten aan de gegevens en maak eventueel verbinding met een printer. Gegevens overdragen is ook mogelijk. Dankzij ons weegsysteem zult u veel efficiënter te werk kunnen gaan.

Over Golstein

Golstein is een echt familiebedrijf met passie voor het vak. Wij willen u graag de juiste tools bieden om uw rendement te kunnen verhogen. Vanuit onze vestiging in het midden van Nederland ontwikkelen, fabriceren en leveren wij onze systemen. U kunt bij ons terecht voor diverse weegsystemen en een kantelbeveiliging voor kippers. Geef gerust uw wensen aan ons door. Wij ontwikkelen en installeren het product wat u nodig heeft. Wij ontzorgen u tijdens het hele proces en bieden langetermijn garantie en service. Wanneer uw weegsysteem voor de verreiker defect is sturen wij één van onze servicebussen bij u langs. Als onze klanten tevreden zijn, zijn wij dat ook!

Neem contact op

Klinkt ons innovatieve weegsysteem als de perfecte oplossing voor uw verreiker? Kom gerust langs om al uw wensen te bespreken. Onze specialisten helpen u verder en zorgen voor een passende oplossing voor uw situatie. Neem gerust contact met ons op via het contactformulier, e-mail of telefoon. Wij hopen u snel te woord te staan.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Brochure ontvangen?

  • Ruim 1.000 mensen gingen u voor
  • Geen spam, beloofd

Bij Golstein staat klanttevredenheid centraal

Wij nemen alle tijd die nodig is om u van passende informatie te voorzien. Meer weten? Neem contact op met Bert via 31 (0)488 - 440755.

Direct contact Onze aanpak