Uw trekker met silo oplegger nauwkeurig laden? Ons draadloze aslast weegsysteem is de oplossing!

U staat bij de laadplaats en moet exact 30 ton mineralen laden in uw trekker met silo oplegger. Dit is nog geen eenvoudige klus. Wanneer u te veel laadt zult u terug moeten blazen. Als u te weinig laadt moet u nogmaals terug om bij te laden. In beide gevallen kost dit extra tijd en geld. Daarom is het extra belangrijk om nauwkeurig te werken. In één keer exact het juiste gewicht laden wordt mogelijk met ons draadloze aslast weegsysteem. Met dit innovatieve weegsysteem ziet u in real-time het gewicht van uw lading. Zo kunt u het laden bijsturen op de laadplaats en verliest u geen tijd en geld meer. Hoe het precies werkt? Lees snel verder.

Ons aslast weegsysteem

Het aslast weegsysteem van Golstein is uiterst nauwkeurig. Het systeem meet van elke as nauwkeurig de invering en deze metingen worden direct omgezet in aslasten. Via de draadloze handheld-ontvanger ontvangt u de meetgegevens. Op het duidelijke scherm van de handheld kunt u de aslasten en het totale gewicht van uw trekker met silo oplegger bekijken. U kunt ook extra functies gebruiken, zoals het opslaan van gewichten en het afdrukken van bonnen.

De voordelen op een rij

  • Op de laadplaats in één keer het juiste gewicht laden.
  • Voorkom boetes door overlading.
  • Bereik het maximale aantal tonnen en payload.
  • Geen tijd- en geldverlies meer.
  • Het gewicht perfect verdelen over de assen.
  • Hoge nauwkeurigheid van de meetresultaten.
  • Dankzij de draadloze handheld kunt u het laden op afstand sturen, bijvoorbeeld bij het mangat.

Wilt u ons weegsysteem voor uw trekker met silo oplegger?

Golstein is een betrokken familiebedrijf dat zich bezighoudt met het innoveren, produceren en leveren van vooruitstrevende weegsystemen. Dankzij deze benadering zijn we in staat om voor elke situatie het ideale systeem te creëren, variërend van eenvoudige weegsystemen tot geavanceerde en gekalibreerde systemen met diverse mogelijkheden voor het opslaan en koppelen van gegevens. We bieden ook een kantelbeveiliging voor kippers aan. Bij Golstein kunt u vertrouwen op uitgebreide garantie en langetermijnservice. Mocht er zich een defect voordoen, dan sturen we snel een servicebus naar uw locatie.

Neem contact op

Is ons aslast weegsysteem precies wat u zoekt voor uw trekker met silo oplegger? Neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Onze specialisten vertellen u alles over onze producten en denken graag met u mee. U kunt erop vertrouwen dat wij altijd een passende oplossing vinden voor u.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Brochure ontvangen?

  • Ruim 1.000 mensen gingen u voor
  • Geen spam, beloofd

Bij Golstein staat klanttevredenheid centraal

Wij nemen alle tijd die nodig is om u van passende informatie te voorzien. Meer weten? Neem contact op met Bert via 31 (0)488 - 440755.

Direct contact Onze aanpak