Heeft u een weegsysteem nodig voor uw trekker met oplegger? Zoek niet verder!

Werkt u met een trekker met oplegger? Rijdt u per ton? Dan telt bij het laden iedere kilo. Vooral wanneer u los gestorte producten laadt waarvan het soortelijk gewicht varieert. Het kan dan best lastig zijn om in één keer het juiste gewicht te laden en dit goed te verdelen over de assen. Wanneer dit lukt bespaart u veel tijd en geld. Met ons aslast weegsysteem wordt dit mogelijk! Lees verder om te ontdekken hoe het werkt.

Hoe werkt het aslast weegsysteem?

Het aslast weegsysteem van Golstein is buitengewoon accuraat. Het systeem registreert nauwkeurig de druk op iedere as en zet deze metingen direct om in aslasten. Via de draadloze handheld-ontvanger ontvangt u de meetgegevens. Op het overzichtelijke scherm van de handheld kunt u de aslasten en het totale gewicht van uw trekker met oplegger bekijken. Daarnaast kunt u extra functies benutten, zoals het opslaan van gewichten en het printen van bonnen.

Waarom zou u kiezen voor ons weegsysteem?

Bij het laden op de laadplaats is het belangrijk om direct het juiste gewicht te laden, bijvoorbeeld om boetes door overlading te voorkomen. Hierdoor kunt u bovendien het maximale aantal tonnen en payload bereiken, zonder tijd- en geldverlies. Een goede verdeling van het gewicht over de assen is essentieel. Gelukkig biedt ons systeem nauwkeurige meetresultaten, zodat u hierop kunt vertrouwen. Bovendien maakt de draadloze handheld het mogelijk om het laden aan te sturen vanaf iedere gewenste plaats rondom het voertuig. Dankzij deze functies kunt u met gemak efficiënt uw trekker met oplegger laden.

Over Golstein

Golstein is een familiebedrijf dat actief is in de innovatie, productie en levering van geavanceerde weegsystemen. Met deze benadering zijn wij in staat om op maat gemaakte systemen te ontwikkelen die voldoen aan de specifieke behoeften van elke situatie. Ons assortiment varieert van eenvoudige weegsystemen tot geavanceerde en gekalibreerde systemen met diverse functies voor het opslaan en koppelen van gegevens. Bovendien bieden wij ook kantelbeveiliging voor kippers.  Bij Golstein kunt u rekenen op een uitgebreide garantie en langetermijnservice. Als er ooit een defect optreedt, zorgen wij ervoor dat u snel weer verder kunt.

Wij helpen u graag

Als u geïnteresseerd bent in een aslast weegsysteem voor uw trekker met oplegger, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze deskundigen zullen u uitgebreid informeren over onze producten en helpen u graag verder. U kunt erop vertrouwen dat wij altijd een geschikte oplossing voor u vinden.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Brochure ontvangen?

  • Ruim 1.000 mensen gingen u voor
  • Geen spam, beloofd

Bij Golstein staat klanttevredenheid centraal

Wij nemen alle tijd die nodig is om u van passende informatie te voorzien. Meer weten? Neem contact op met Bert via 31 (0)488 - 440755.

Direct contact Onze aanpak