Ontdek ons innovatieve weegsysteem voor uw overslagkraan

Bent u op zoek naar een efficiënt weegsysteem voor uw overslagkraan? Dan bent u bij Golstein aan het juiste adres. Onze innovatieve systemen zijn een aanwinst voor uw bedrijf. Dankzij het handige weegsysteem kunt u uw rendement verhogen. Laad in één keer het juiste gewicht, weet precies wat u gelost heeft en bekijk aan het einde van de dag de dagproductie. Ontdek meer over onze producten en lees hoe wij u verder kunnen helpen met onze uitgebreide service.

Ga efficiënt te werk

Wanneer u efficiënt te werk wilt gaan met uw overslagkraan is het belangrijk om exact de juiste hoeveelheden te lossen en laden. Wanneer u dit zonder weegsysteem doet kan dit nogal eens mis gaan. Wanneer u te weinig laadt wordt er veel tijd en geld verloren. Als u te veel laadt worden er boetes geriskeerd. Daarom hebben wij een innovatief weegsysteem voor uw overslagkraan ontwikkeld. Daarmee zult u veel tijd en geld besparen. Bovendien beschikt u dankzij ons systeem over veel meer gegevens. Ontdek hoe het werkt.

Ons weegsysteem voor uw overslagkraan

Met ons weegsysteem voor uw overslagkraan weet u precies hoeveel u in schepen of voertuigen laadt. Ook is het direct duidelijk hoeveel u al gelost heeft. Aan het eind van de dag kunt u gemakkelijk de dagproductie zien. Met ons on-board weegsysteem weet u direct hoeveel product u overslaat. Met ons weegsysteem kunt u dynamisch wegen tijdens de hefbeweging van uw overslagkraan. Er zijn bovendien uitgebreide opslagmogelijkheden beschikbaar. Koppel bijvoorbeeld direct klanten, producten en/of andere zaken tijdens het wegen. Om de gegevens over te dragen zijn er ook diverse mogelijkheden.

Weegsysteem grond

Golstein staat voor u klaar

Als familiebedrijf is het onze grootste passie om u de juiste tools te bieden waarmee u uw rendement kunt verhogen. Wij ontwikkelen, fabriceren en leveren onze diverse systemen zelf vanuit onze vestiging in het midden van Nederland. U kunt bij ons terecht voor diverse weegsystemen en een kantelbeveiliging voor kippers.  Wij streven ernaar om u 100% te ontzorgen. Wij denken mee met uw wensen en zorgen voor het ontwikkelen en de installatie van het juiste product. Naast een lange garantietermijn bieden wij ook uitgebreide service. Is er een systeem defect? Wij komen bij u langs met een van onze servicebussen. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent.

Mogen wij u helpen?

Kunt u wel zo’n handig weegsysteem voor uw overslagkraan gebruiken? Wij luisteren graag naar al uw wensen en zorgen dat u snel geholpen wordt. Neem gerust contact op wanneer u interesse heeft. Ook bij vragen staan onze specialisten voor u klaar. Bel ons, stuur een e-mail of vul het contactformulier in. Wij kijken uit naar uw bericht!

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Brochure ontvangen?

  • Ruim 1.000 mensen gingen u voor
  • Geen spam, beloofd

Bij Golstein staat klanttevredenheid centraal

Wij nemen alle tijd die nodig is om u van passende informatie te voorzien. Meer weten? Neem contact op met Bert via 31 (0)488 - 440755.

Direct contact Onze aanpak