Innovatief en nauwkeurig weegsysteem voor mijnbouwtrucks

Als u met mijnbouwtrucks werkt, is het belangrijk om elke kilo mee te tellen tijdens het laden en lossen. Dit geldt vooral wanneer u los gestorte producten laadt die verschillende soortelijke gewichten hebben. Het kan uitdagend zijn om in één keer het juiste gewicht te laden en dit gelijkmatig over de assen te verdelen. Als u hierin slaagt, kunt u veel tijd en geld besparen. Met ons aslast weegsysteem wordt dit haalbaar! Blijf lezen om te ontdekken hoe het systeem werkt.

De voordelen van ons weegsysteem

Misschien vraagt u zich af welke voordelen ons aslast weegsysteem precies heeft? Waarom zou ons systeem perfect zijn voor uw mijnbouwtrucks? Wij zetten alle voordelen op een rijtje:

 • Op de laadplaats direct het juiste gewicht laden.
 • Het gewicht goed verdelen over de assen.
 • Materieelschade door overlading voorkomen.
 • Het maximale aantal tonnen en payload bereiken.
 • Geen tijd- en geldverlies meer.
 • Direct nauwkeurige meetresultaten zichtbaar op de draadloze handheld.
 • Het laden en lossen aansturen op de gewenste plaats rondom het voertuig.
 • Makkelijker en efficiënter werken met uw mijnbouwtrucks.

Ons aslast weegsysteem voor mijnbouwtrucks

Het aslast weegsysteem van Golstein is uitzonderlijk nauwkeurig. Het systeem detecteert de druk of invering op elke as en vertaalt deze metingen direct naar aslasten. Met behulp van de draadloze handheld ontvangt u de meetgegevens. Op het overzichtelijke scherm van de handheld kunt u de aslasten en het totale gewicht van uw mijnbouwtruck bekijken. Optioneel kunt u gebruikmaken van extra functies, zoals het opslaan van gewichten en het afdrukken van bonnen. Wat ons betreft is een aslast weegsysteem tegenwoordig onmisbaar.

Profiteer van onze uitgebreide service

Golstein is een familiebedrijf dat zich bezighoudt met innovatie, productie en levering van geavanceerde weegsystemen. Door deze aanpak zijn wij in staat om op maat gemaakte systemen te creëren die voldoen aan de specifieke vereisten van elke situatie. Ons assortiment omvat zowel eenvoudige weegsystemen als geavanceerde, gekalibreerde systemen met diverse functionaliteiten voor het opslaan en koppelen van gegevens. Daarnaast bieden we ook kantelbeveiliging voor kippers. Bij Golstein kunt u vertrouwen op een uitgebreide garantie en langetermijnservice. Mocht er ooit een defect optreden, dan zorgen wij ervoor dat er snel een servicebus naar uw locatie wordt gestuurd.

Neem contact op

Is ons aslast weegsysteem precies wat u zoekt voor uw mijnbouwtrucks? Neem dan gerust contact op met onze experts. Zij vertellen u graag alles over ons weegsysteem en helpen u graag verder. Samen vinden we altijd een geschikte oplossing voor uw mijnbouwtrucks.

Contact

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Brochure ontvangen?

 • Ruim 1.000 mensen gingen u voor
 • Geen spam, beloofd

Bij Golstein staat klanttevredenheid centraal

Wij nemen alle tijd die nodig is om u van passende informatie te voorzien. Meer weten? Neem contact op met Bert via 31 (0)488 - 440755.

Direct contact Onze aanpak