Handig weegsysteem voor lichte bedrijfswagens

Ook wanneer u met lichte bedrijfswagens werkt is een weegsysteem onmisbaar. Waarom? Door ervoor te zorgen dat de auto niet overbeladen is voorkom je boetes en risico’s met betrekking tot de veiligheid. Gebruik ons Van Weigh weegsysteem en zie direct de aslasten en het totaalgewicht op het display. Op die manier kunt u de lichte bedrijfswagens optimaal benutten terwijl u binnen de wettelijke grenzen blijft. Wilt u meer weten over het weegsysteem? Lees dan snel verder of neem direct contact op voor advies op maat.

Een weegsysteem voor lichte bedrijfswagens, waarom?

Werkt u met een lichte bedrijfswagen? Om efficiënt te werk te gaan wilt u waarschijnlijk zoveel mogelijk in één keer meenemen. Maar is dit wel verstandig? De auto wordt steeds zwaarder, en misschien wel té zwaar. Overbelading geeft risico’s en is niet toegestaan volgens de wet. Het is daarom belangrijk dat u weet hoeveel uw lichte bedrijfswagen weegt, zowel totaal als per as. Door binnen de wettelijke grenzen te blijven, neemt u uw verantwoordelijkheid voor de veiligheid van uw chauffeurs en hun medeweggebruikers. Bovendien voorkomt u boetes door overlading. Met ons handige weegsysteem voor lichte bedrijfswagens weet u zeker dat uw voertuig goed benut wordt binnen de wettelijke grenzen.

Ons Van Weigh systeem

Voor lichte bedrijfswagens is ons Van Weigh systeem perfect. Dit systeem kunt u toepassen op alle merken en typen bestelwagens en BE combi’s. Het overzichtelijke en gebruiksvriendelijke display geeft direct de aslasten en het totaalgewicht aan. Dankzij de gepatenteerde sensoren is de installatie van het systeem eenvoudig. Het systeem meet zowel links als rechts en er is een digitale uitgang beschikbaar voor bijvoorbeeld een blackbox. Met ons weegsysteem voor lichte bedrijfswagens blijft u altijd binnen de wettelijke grenzen, verhoogt u de veiligheid en vermindert u onnodige slijtage aan het voertuig.

Golstein staat voor u klaar

Is ons Van Weigh weegsysteem precies wat u zoekt voor uw lichte bedrijfswagens? Golstein staat klaar om u verder te helpen. Wij ontwikkelen, produceren en leveren innovatieve weegsystemen. Zit dé oplossing voor u er niet tussen? Geen enkel probleem, wij ontwikkelen een weegsysteem op maat. Golstein is een familiebedrijf met passie voor het vak. Bij ons kunt u rekenen op uitgebreide garantie en langetermijnservice. Wanneer er een probleem ontstaat, sturen wij meteen een servicebus naar u toe om het op te lossen.

Meer weten?

Wilt u graag meer informatie over ons weegsysteem voor lichte bedrijfswagens? Onze experts staan klaar om u meer te vertellen. Neem gerust contact met ons op zodat wij u verder kunnen helpen. Dan kunt u snel profiteren van een weegsysteem dat bij uw situatie past!

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Brochure ontvangen?

  • Ruim 1.000 mensen gingen u voor
  • Geen spam, beloofd

Bij Golstein staat klanttevredenheid centraal

Wij nemen alle tijd die nodig is om u van passende informatie te voorzien. Meer weten? Neem contact op met Bert via 31 (0)488 - 440755.

Direct contact Onze aanpak