Weegsysteem voor lichte bedrijfswagens met open laadbak

Bent u op zoek naar een weegsysteem voor lichte bedrijfswagens met open laadbak? Met ons Van Weigh systeem heeft u direct een overzicht van de aslasten en het totaalgewicht op het gebruiksvriendelijke display. Zo benut u de bedrijfswagen optimaal terwijl u binnen de wettelijke grenzen blijft. Dit voorkomt boetes en verhoogt de veiligheid. Meer weten over ons innovatieve weegsysteem? Lees verder of ontvang direct persoonlijk advies.

Een weegsysteem voor lichte bedrijfswagens met open laadbak

Wanneer u aan het werk bent met lichte bedrijfswagens met open laadbak is efficiëntie belangrijk. U wilt waarschijnlijk zoveel mogelijk meenemen, maar mag dit wel? Overbelading is niet toegestaan volgens de wet en geeft bovendien risico’s. Het is daarom van groot belang dat u precies weet hoeveel uw lichte bedrijfswagen met open laadbak weegt. Daarbij zijn zowel het totaalgewicht als de aslasten belangrijk. Door binnen de wettelijke grenzen te blijven voorkomt u boetes en neemt u verantwoordelijkheid voor de veiligheid van uw medewerkers. Bij Golstein kunt u terecht voor een handig weegsysteem waar wij graag meer over vertellen.

Over Golstein

Bij Golstein ontwikkelen, produceren en leveren we innovatieve weegsystemen. Naast ons standaard assortiment zijn oplossingen op maat geen enkel probleem voor ons. Wij ontwikkelen graag het weegsysteem dat u nodig heeft. Ons familiebedrijf heeft passie voor het vak en dat merkt u terug in ons vakwerk. Bovendien bieden wij uitgebreide garantie en langetermijnservice. Gaat er iets defect? Wij sturen direct een servicebus naar u toe om het op te lossen. Op Golstein kunt u rekenen!

Ons Van Weigh systeem

Voor lichte bedrijfswagens met open laadbak is ons Van Weigh systeem zeer geschikt. Dit weegsysteem is toe te passen op alle merken en typen bestelwagens en BE combi’s. Op het gebruiksvriendelijke display ziet u direct de aslasten en het totaalgewicht van uw bedrijfswagen met open laadbak. Het installeren van de gepatenteerde sensoren is eenvoudig. Het systeem weegt zowel de linker- als rechterzijde van uw bedrijfswagens. Er is een digitale uitgang beschikbaar voor een blackbox. Door ons weegsysteem te gebruiken blijft u altijd binnen de wettelijke grenzen, verhoogt u de veiligheid en vermindert u onnodige slijtage aan de bedrijfswagen.

Meer informatie?

Is ons weegsysteem precies wat u zoekt voor uw lichte bedrijfswagens met open laadbak? Wij geven u graag meer informatie over onze producten. Neem gerust contact op met onze specialisten voor persoonlijk advies. Voor u het weet profiteert u van ons handige weegsysteem!

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Brochure ontvangen?

  • Ruim 1.000 mensen gingen u voor
  • Geen spam, beloofd

Bij Golstein staat klanttevredenheid centraal

Wij nemen alle tijd die nodig is om u van passende informatie te voorzien. Meer weten? Neem contact op met Bert via 31 (0)488 - 440755.

Direct contact Onze aanpak