Werkt u met een vaste kipper? Ga dan voor ons innovatieve weegsysteem!

Werkt u regelmatig met vaste kippers? Bij 3-, 4- of 5-assige kippers is het soms een uitdaging om het beschikbare laadgewicht goed te benutten. Het is daarbij belangrijk om het gewicht goed over de assen te verdelen. Een goed en nauwkeurig aslast weegsysteem is van groot belang bij dit soort kippers. Waar vindt u zo’n weegsysteem? Bij Golstein natuurlijk! Ook voor (deels) bladgeveerde kippers. Ontdek alles over onze weegsystemen en lees hoe wij u verder kunnen helpen.

Weegsysteem voor vaste kippers: de voordelen

Een geavanceerd weegsysteem is van cruciaal belang wanneer u met vaste kippers werkt. Een weegsysteem heeft verschillende voordelen. Ten eerste kunt u op de laadplaats in één keer het juiste gewicht laden en voorkomt u boetes door overbelading. Bovendien wordt het maximale aantal tonnen en payload zonder tijdverlies bereikt. Met dit systeem kunt u de lading goed verdelen over de assen. Ons weegsysteem wordt op maat gemaakt voor het aantal assen en het type vering om de hoogst haalbare nauwkeurigheid te garanderen. Tot slot kunt u met behulp van de draadloze handheld het laden sturen en controleren op de plaats rondom het voertuig waar dat nodig is.

Ons aslast weegsysteem

Ons aslast weegsysteem meet heel precies hoeveel elke as inveert. Deze metingen worden in real-time omgezet naar aslasten. Via de handheld-ontvanger ontvangt u draadloos de meetgegevens. Op het overzichtelijke scherm van de handheld kunt u de aslasten en het totale gewicht van uw kipper zien. U kunt ook extra functies gebruiken, zoals het opslaan van gewichten en het afdrukken van bonnen.

Kiest u ook voor Golstein?

Golstein is een toegewijd familiebedrijf dat innovatieve weegsystemen ontwikkelt, produceert en levert. Door deze aanpak kunnen wij voor elke situatie het perfecte systeem creëren, van eenvoudige weegsystemen tot geavanceerde en geijkte systemen met diverse dataopslag- en koppelingsmogelijkheden. Ook bieden wij kantelbeveiliging voor kippers aan. Bij Golstein kunt u rekenen op uitgebreide garantie en langetermijnservice. In geval van een defect helpen wij u zo snel mogelijk zodat u verder kunt.

Werkt u met vaste kippers en heeft u interesse in ons weegsysteem? Neem gerust contact op met onze specialisten. Zij staan klaar om u meer te vertellen over de mogelijkheden. U kunt altijd rekenen op een passende oplossing.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Brochure ontvangen?

  • Ruim 1.000 mensen gingen u voor
  • Geen spam, beloofd

Bij Golstein staat klanttevredenheid centraal

Wij nemen alle tijd die nodig is om u van passende informatie te voorzien. Meer weten? Neem contact op met Bert via 31 (0)488 - 440755.

Direct contact Onze aanpak