Ons slimme weegsysteem is onmisbaar voor uw kipper met kraan

Heeft u een kipper met kraan en wilt u efficiënt en nauwkeurig kunnen laden en lossen? Dan is een geavanceerd weegsysteem van Golstein de oplossing voor u! Met ons slimme weegsysteem wordt het laden en lossen van uw kipper een fluitje van een cent. Daarnaast zorgt ons weegsysteem ervoor dat het gewicht altijd perfect verdeeld is over de assen. Bij Golstein hebben we verschillende weegsystemen voor uw kipper met kraan, waaronder het aslast weegsysteem en de Aslast Indicator. Als gepassioneerd familiebedrijf bieden wij voor elke situatie het perfecte systeem en staan we garant voor langdurige service. Ontdek hoe wij u kunnen helpen.

Waarom kiezen voor een weegsysteem?

Een geavanceerd weegsysteem is wat ons betreft onmisbaar voor uw kipper met kraan. Waarom precies? Wij zetten de voordelen op een rij:

  • Op de laadplaats kunt u nu in één keer het juiste gewicht laden.
  • Geen risico meer op boetes door overbelading.
  • Het maximale aantal tonnen en payload wordt gerealiseerd, zonder tijdverlies.
  • Het gewicht is dankzij het weegsysteem altijd perfect verdeeld over de assen van uw kipper met kraan.
  • Ons weegsysteem wordt aangepast op het aantal assen en het type vering om de hoogst haalbare nauwkeurigheid te behalen.
  • Dankzij de draadloze handheld kunt u het laden sturen en controleren op de plaats rondom het voertuig waar dat nodig is.

Onze weegsystemen voor uw kipper met kraan

Aslast weegsysteem

Ons aslast weegsysteem meet heel nauwkeurig de invering van alle assen. De gemeten waarden worden real-time omgerekend naar aslasten. U ontvangt de gegevens draadloos op de handheld ontvanger. Op het overzichtelijke display van de handheld ziet u de aslasten en het totaalgewicht van uw kipper met kraan. Het is ook mogelijk om gebruik te maken van extra opties zoals het opslaan van gewichten en printen van bonnen.

Aslast Indicator

Weten of u overladen bent? Dan is de Aslast Indicator een handig en eenvoudig hulpmiddel. Dit weegsysteem meet met hoge nauwkeurigheid de aslasten. U kunt met deze slimme tool eenvoudig aslast overschrijding signaleren. Stel vooraf een waarde in waarbij de led van groen naar oranje moet kleuren, bijvoorbeeld 90% aslast. Op het moment dat de aslast de volgende ingestelde waarde bereikt (bijvoorbeeld 100% aslast), kleurt de led van oranje naar rood. Het systeem is optioneel uit te breiden met een buzzer.

Golstein staat voor u klaar

Golstein is een gepassioneerd familiebedrijf dat zich bezighoudt met de ontwikkeling, fabricage en levering van innovatieve weegsystemen. Dankzij deze werkwijze zijn wij in staat om voor elke situatie het perfecte systeem te ontwikkelen. Of het nu gaat om eenvoudige weegsystemen met alleen een gewichtsaanduiding, of geavanceerde en ijkwaardige weegsystemen met diverse dataopslag- en koppelingsmogelijkheden, bij Golstein is alles mogelijk. Daarnaast bieden wij ook kantelbeveiliging voor kippers en een bandenspanning controlesysteem. Golstein staat garant voor langetermijnservice en uitgebreide garantie. Mocht uw weegsysteem defect raken, dan sturen wij snel een van onze servicebussen naar u toe.

Neem contact op

Heeft u interesse in ons weegsysteem voor uw kipper met kraan? Onze specialisten helpen u graag verder. Neem gerust contact met ons op. Wij vertellen u alles over de mogelijkheden en zorgen voor een passende oplossing. Spreken wij u binnenkort?

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Brochure ontvangen?

  • Ruim 1.000 mensen gingen u voor
  • Geen spam, beloofd

Bij Golstein staat klanttevredenheid centraal

Wij nemen alle tijd die nodig is om u van passende informatie te voorzien. Meer weten? Neem contact op met Bert via 31 (0)488 - 440755.

Direct contact Onze aanpak