Het innovatieve weegsysteem voor getrokken landbouwvoertuigen

In de landbouw is het belangrijk om het gewicht van ladingen goed te kunnen bepalen. Dit zorgt niet alleen voor veiligheid op de weg, maar ook voor efficiëntie en kostenbesparing. Golstein biedt een handig weegsysteem voor getrokken landbouwvoertuigen. Met dit innovatieve aslast weegsysteem kunt u snel en draadloos het gewicht van uw ladingen bepalen en goed verdelen over uw voertuig. Onze specialisten helpen u graag bij het vinden van een passende oplossing voor uw situatie. Lees snel verder.

Over Golstein

Golstein is een familiebedrijf met passie voor het vak. Wij ontwikkelen, fabriceren en leveren onze innovatieve weegsystemen zelf. Daarom kunnen wij altijd het perfecte systeem voor uw situatie ontwikkelen. Van eenvoudige weegsystemen met enkel een gewichtsaanduiding tot geavanceerde en ijkwaardige weegsystemen met diverse dataopslag- en koppelingsmogelijkheden, alles kan geregeld worden. Ook voor kantelbeveiliging voor kippers  kunt u bij ons terecht. Bij Golstein kunt u rekenen op langetermijngarantie en uitgebreide service. Wanneer uw weegsysteem defect is sturen wij snel één van onze servicebussen naar u toe.

Weegsysteem nodig voor getrokken landbouwvoertuigen?

Met een weegsysteem van Golstein weet u precies hoeveel u laadt of lost. U ziet direct hoeveel de lading in uw kipper, container carrier, silagewagen, meststrooier of opraapwagen weegt. Het handige display geeft in real-time de juiste informatie weer. Doordat u in één keer het juiste gewicht kunt laden, lossen of mengen bespaart u veel tijd en geld. Met ons innovatieve weegsysteem voor getrokken landbouwvoertuigen kunt u veel efficiënter te werk gaan. Voor deze voertuigen adviseren wij ons aslast weegsysteem. Ontdek hoe het werkt.

Onze aslast weegsystemen

De draadloze en nauwkeurige aslast weegsystemen van Golstein zijn perfect voor uw getrokken landbouwvoertuigen. Met ons weegsysteem kunt u zonder tijdverlies het juiste gewicht laden en dit goed verdelen over de assen. Wij bieden weegsystemen voor allerlei voertuigconfiguraties, zowel luchtgeveerd, bladgeveerd en hydraulisch geveerd. Ons weegsysteem is ontwikkeld om in één keer het juiste gewicht te laden. Zo wordt het maximale aantal tonnen en payload gerealiseerd zonder tijdverlies. De draadloze handheld maakt het mogelijk om het laden te sturen en controleren op iedere gewenste plaats rondom het voertuig. De weegsystemen zijn uit te breiden met allerlei handige opties.

Tip! Lees alles over ons aslast weegsysteem en onze aslast indicator

Spreken wij u binnenkort?

Heeft u interesse in een weegsysteem van Golstein voor uw getrokken landbouwvoertuigen? Wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden! Onze specialisten staan graag voor u klaar. Wij zorgen altijd voor een passende oplossing voor uw situatie. Neem gerust contact op via het contactformulier, e-mail of telefoon. Wij hopen u snel te woord te staan.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Brochure ontvangen?

  • Ruim 1.000 mensen gingen u voor
  • Geen spam, beloofd

Bij Golstein staat klanttevredenheid centraal

Wij nemen alle tijd die nodig is om u van passende informatie te voorzien. Meer weten? Neem contact op met Bert via 31 (0)488 - 440755.

Direct contact Onze aanpak